ARISE Kampen

ARISE Kampen

Arise blijvend ondersteunen

Informatie DonateursPosted by Ria 24 Mar, 2013 14:22:30

Wilt u Arise blijvend ondersteunen?
Arise Kampen wil haar publiek graag kwalitatief hoogstaande concerten blijven bieden. Hiervoor hebben wij onze donateurs hard nodig.
Wanneer u de klassieke muziek een warm hart toedraagt en van mening bent dat ook de amateurmuziek een plaats in onze maatschappij toebehoort, dan kunt u hieraan een bijdrage leveren door donateur van Arise Kampen te worden.
Bij een donatie van tenminste € 10,- ontvangt u jaarlijks een overzicht van onze lopende en toekomstige activiteiten.

Hoe kunt u donateur worden?
De meest eenvoudige manier voor u en voor ons is door ingevoegde machtiging in te vullen en deze op te sturen naar Arise Kampen - Akelei 24 - 8265 KD te Kampen.
Een tweede mogelijkheid is om uw bijdrage over te maken op bankrekeningnummer 47.58.26.957 t.n.v. Arise Kampen onder vermelding van "bijdrage donateur".

Sponsoring. Heeft u een eigen zaak/bedrijf? Dan is sponsoring ook een mogelijkheid. In dat geval ontvangt u, afhankelijk van de hoogte van het sponsorbedrag, een advertentie in ons programmaboekje en een hyperlink op onze website. Voor aanmeldingen en/of inlichtingen kunt u een bericht sturen naar info@arisekampen.nl of naar het eerder genoemde postbus adres.  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.